Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşik kertmesi görmek

Rüyada beşik kertmesi görmek

Rüyada beşik kertmesi görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, yüksek bir makamı olacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada beşik kertmesi gördüyseniz:

  • Söylenenler önemli olabilir.

Rüyada beşik kertmesi görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kerbela görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı keratası görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kerbelaya gitmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada beşiktaş forması giymek kendisini kazanmaya odaklayacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane beşik görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada içi boş beşik görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, nahoş sözler işiteceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına alamet eder.

Rüyada ikiz bebek beşiği görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments