Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık beşik görmek

Rüyada kırık beşik görmek

Rüyada kırık beşik görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık beşik gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması gerekliliği netleşiyor veya talepler bunu gerektiriyor.

Rüyada kırık beşik görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada beşiktaş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada beşikte bebek emzirmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş demir beşik görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane beşik görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına yorulur.

Rüyada beşik içinde bebek görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına inanılır.

Rüyada beşik kertmesi görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments