Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşik satın almak

Rüyada beşik satın almak

Rüyada beşik satın almak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, iyi şeyler yaşayacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işlere nazar değeceğine, gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada beşik satın almak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada beşik satın almak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada bebek beşiği satın almak haksızlıkların ortadan kalkacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret eder.

Rüyada beşik görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada oyuncak beşik görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beşiktaş forması giymek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalettir.

Rüyada kırık beşik görmek önemli atılımlar yapacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ikiz bebek beşiği görmek hayatının da kolaylaşacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına delalettir.

Rüyada üç beşik görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments