Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş demir beşik görmek

Rüyada boş demir beşik görmek

Rüyada boş demir beşik görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet eder.

Rüyada boş demir beşik gördüyseniz:

  • Yeni bir yere taşınabilir, yeni bir yer veya bir mal satın alabilir, ailenizi genişletebilir veya ek işler bulabilirsiniz.

Rüyada boş demir beşik görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir beşik görmek ticarette zarar edeceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada boş tahta beşik görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine işarettir.

Rüyada boş pembe beşik görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına delalet eder.

Rüyada içi boş beşik görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş beşik sallamak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada boş bebek beşiği görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta boş beşik görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments