Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşik görmek

Rüyada beşik görmek

Rüyada beşik görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada beşik gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı ya da yanıltıcı kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük beşik görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalettir.

Rüyada beyaz beşik görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada beşik sallamak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada beşik içinde bebek görmek hayattan daha zevk alacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada beşik aldığını görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı beşik görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine tabir olunur.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments