Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili ve arkadaşını görmek

Rüyada eski sevgili ve arkadaşını görmek

Rüyada eski sevgili ve arkadaşını görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, talihin yüze güleceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşını gördüyseniz:

  • Seyahat planları söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, iyi ve kolay geçim halinde olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaşını görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, büyük başarılara kazanılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşla görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının eski sevgilisini görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, zararların yakında telafi edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments