Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, elinin döneceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını gördüyseniz:

  • İnsanlarla uyumlu ekip çalışmaları yapabilir, yeni kimselerle tanışıp, faydalı dostluklar kurabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yakınlaşmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yakın olmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski yakın arkadaşını görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski yakın arkadaşı görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments