Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, yarar getireceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla gördüyseniz:

  • Dekorasyon, taşınma ya da çevreyi güzelleştirme eğilimi size iyi gelse de, cüzdanı zorlayabilir.

Rüyada eski arkadaşını sevgili olarak görmek can bulacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşla sevgili olmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olduğunu görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, ilim irfan öğreneceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşını görmek azap çektiğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments