Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşını hamile görmek

Rüyada eski arkadaşını hamile görmek

Rüyada eski arkadaşını hamile görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, çok sıkıntı çekeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine yorulur.

Rüyada eski arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözler veya aşırılıklar, eksik tecrübe ya da maddi sıkışıklıklar sizin bazı konuları kompanse etmeniz gerekmesine neden olabilir.

Rüyada eski arkadaşı hamile görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşını hamile görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek psikolojik olarak düzeleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada eski eşi hamile görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek kazancın katlanacağına, bunun farkına varacağına, sevinçli haberler geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi hamile görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada eski eşinden hamile kalmak işlerin bir anda azalacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments