Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşı hamile görmek

Rüyada eski arkadaşı hamile görmek

Rüyada eski arkadaşı hamile görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşı hamile gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız şanslarınızı arttırabilir.

Rüyada eski arkadaşı hamile görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada eski arkadaşını hamile görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini hamile görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek dilediği gibi yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine delalettir.

Rüyada eski eşten hamile kalmak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada eski bir tanıdığı hamile görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilini hamile görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments