Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir tanıdığı hamile görmek

Rüyada eski bir tanıdığı hamile görmek

Rüyada eski bir tanıdığı hamile görmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eski bir tanıdığı hamile gördüyseniz:

  • Kafanızda sadece bazı hedefleriniz var.

Rüyada eski bir tanıdığı hamile görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığı hamile görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, adeta havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada hamile tanıdık görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık kadını hamile görmek şöhret ve itibar kazanacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık hamile görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, şükrederek yaşayacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada hamile tanıdığını görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada bi tanıdığı hamile görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments