Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel bir apartman görmek

Rüyada çok güzel bir apartman görmek

Rüyada çok güzel bir apartman görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, çok zor duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada çok güzel bir apartman gördüyseniz:

  • İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada güzel apartman görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada çok güzel bir apartman görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir apartman görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan apartman görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada apartman yaptırdığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işarettir.

Rüyada geniş apartman görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, işlerinin ağırlaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments