Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanda kedi görmek

Rüyada apartmanda kedi görmek

Rüyada apartmanda kedi görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, işleri yoluna sokacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işsizseniz işe gireceğinize, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanda kedi gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada apartmanda kedi görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek sevilen bir dostun geleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada apartman almak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine yorulur.

Rüyada apartman katı görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel apartman görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada güzel bir apartman görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments