Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev apartman görmek

Rüyada ev apartman görmek

Rüyada ev apartman görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada ev apartman gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir değişiklik sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada ev apartman görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalettir.

Rüyada apartman sitesi görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanın yandığını görmek helal kazanç elde edileceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine yorulur.

Rüyada bir çok apartman görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, kafasını toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada sarı apartman görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine inanılır.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sıkıntı yaşanacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments