Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle yemek yediğini görmek

Rüyada eşiyle yemek yediğini görmek

Rüyada eşiyle yemek yediğini görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle yemek yediğini gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Rüyada eşiyle yemek yediğini görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine alamet eder.

Rüyada eşine yemek yedirmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada eşinin bal yediğini görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eşinin tatlı yediğini görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine inanılır.

Rüyada eşinin balık yediğini görmek şartlarının da zenginleşeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına delalettir.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bolluk içinde yaşayacağına, geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa yemek yedirdiğini görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adama yemek yedirmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments