Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin elma yediğini görmek

Rüyada eşinin elma yediğini görmek

Rüyada eşinin elma yediğini görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin elma yediğini gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda evinizi, yerleşimle ilgili konuları ya da ailenizi ilgilendiren başlıklarda problemler yaşanabilir.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına inanılır.

Rüyada ölen birinin elma yediğini görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, istihdam edeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı elma yediğini görmek engellerden kurtulacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe elma yedirmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işarettir.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elma yediğini görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments