Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine yemek yedirmek

Rüyada eşine yemek yedirmek

Rüyada eşine yemek yedirmek şansın ve bahtının da açılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, yeni işlere gireceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine inanılır.

Rüyada eşine yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir.

Rüyada eşiyle yemek yediğini görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada eşine yemek yedirmek işinin başından ayrılmayacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin tatlı yediğini görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Rüyada eşinin bal yediğini görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada eşinin balık yediğini görmek evlatlarından hayır bulacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet eder.

Rüyada iftar yemeği yediğini görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada misafire yemek yedirmek yaşamdan istediklerini alacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments