Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin tatlı yediğini görmek

Rüyada eşinin tatlı yediğini görmek

Rüyada eşinin tatlı yediğini görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, şansa, konfor içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin tatlı yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eşinin tatlı yediğini görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, işlerinin yarıda kalacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına inanılır.

Rüyada sütlü tatlı yediğini görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, elinin bolluk göreceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı erik yediğini görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, hakkını yedirtmeyeceğine inanılır.

Rüyada halka tatlı yediğini görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kötü noktalara geleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle tatlı yediğini görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine tatlı yedirmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kısmetin ve şansın açılacağına işarettir.

Rüyada başka birinin tatlı yediğini görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments