Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin bal yediğini görmek

Rüyada eşinin bal yediğini görmek

Rüyada eşinin bal yediğini görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin bal yediğini gördüyseniz:

  • Varsa eşiniz veya sevdiğiniz ile aranızı daha yeni düzeltmişken olumsuz gelişmelere izin vermemelisiniz.

Rüyada eşinin bal yediğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin bal yediğini görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalettir.

Rüyada balkabağı yediğini görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada petekten bal yediğini görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işaret eder.

Rüyada birine bal yedirmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada bal yediğini görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada bal yedirmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments