Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin balık yediğini görmek

Rüyada eşinin balık yediğini görmek

Rüyada eşinin balık yediğini görmek yeni işlere gireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin balık yediğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Rüyada eşinin balık yediğini görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına yorulur.

Rüyada eşiyle yemek yediğini görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin bal yediğini görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına inanılır.

Rüyada eşinin tatlı yediğini görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşine yemek yedirmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının balık yediğini görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, her geçen gün başarıların artacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş balık yedirmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments