Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adama yemek yedirmek

Rüyada yaşlı adama yemek yedirmek

Rüyada yaşlı adama yemek yedirmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı adama yemek yedirmek gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Rüyada yaşlı adama yemek yedirmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adama yemek vermek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, mevki kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada yaşlı kadına yemek yedirmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada yaşlı birine yemek yedirmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada hasta yaşlı adam görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü yaşlı adam görmek üzgün ve karamsar olacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı beyaz sakallı adam görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, şansının açılacağına, zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adama su vermek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments