Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa yemek yedirdiğini görmek

Rüyada çocuğa yemek yedirdiğini görmek

Rüyada çocuğa yemek yedirdiğini görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, neşesine kavuşacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğa yemek yedirdiğini gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Rüyada erkek çocuğa yemek yedirmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu yemek yedirmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, kendi işine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuna yemek yedirmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada çocuğa yemek yediğini görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bir çocuğa yemek yedirmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa yemek yedirdiğini görmek ters giden işlerin düzeleceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, her daim temkinli olacağına yorulur.

Rüyada çocuğa yemek yedirmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada küçük çocuğa yemek yedirmek fırsatların istenmeden harcanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments