Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak kırgınlıkların sona ereceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına delalettir.

Rüyada sağanak yağmurdan kaçmak enerjisini toplayacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, işinde dar boğaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada sağanak yağmur görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurda koşmak rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurda yürümek hastalıkların haneden uzak olacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına delalettir.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmura ıslanmak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments