Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle yağmurda ıslanmak

Rüyada sevgiliyle yağmurda ıslanmak

Rüyada sevgiliyle yağmurda ıslanmak canın derdine düşeceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yağmurda ıslanmak gördüyseniz:

  • Özel bir macera yaşamak istiyorsanız çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Rüyada sevgiliyle yağmurda ıslanmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak farklı şeyler deneyeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, helal rızıklara kavuşulacağına delalettir.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, parasının her zaman bereketli olacağına yorulur.

Rüyada yağmurun altında ıslanmak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurdan ıslanmak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments