Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada nisan yağmuru toplamak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işarettir.

Rüyada nisan yağmuru görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada nisan yağmuru içmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet eder.

Rüyada nisan ayında kar yağdığını görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada nisan ayında kar görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yirmi üç nisan görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine rivayet eder.

Rüyada nisan ayını görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, işlerinin aksayacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments