Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, rahatının yerinde olacağına, elindekileri kaybedeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve koşmak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurda çok ıslanmak onlardan medet umacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işaret eder.

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak şeref ve rütbeye, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına yorulur.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur altında ıslanmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments