Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek sıkıntılarını atacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını gördüyseniz:

  • Belli harcamalarınız, ödeme tablolarınız veya anlamalar yenilenebilir.

Rüyada eşiyle yağmurda ıslanmak dertlerin ve sorunların artacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına işaret eder.

Rüyada eşinin yağmurda ıslandığını görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve dua etmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, insanlarla arasının iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda birinin ıslandığını görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada yağmurda çok ıslanmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments