Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada annesinin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada annesinin başka biriyle evlendiğini görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bir anlaşmanın içine girmeden önce, uzun vadeli sonuçlarını hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada annesinin başka biriyle evlendiğini görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, seyahatlere katılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına inanılır.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, hoşluk içinde olacağına delalettir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birisiyle evlenmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments