Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek bedeninin şifa bulacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine yorulur.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir plan, yaratıcılık içeren bir düzenleme veya getirilmiş bir teklif birarada ivme kazanabilir.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, kendi işinin patronu olunacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret eder.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, onlara hayrının dokunacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, dileklerinin de kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments