Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, umutsuz olacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, her daim Allah yolunda olacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Dinsel veya mistik aktiviteler sizi cezbedebilir.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, maddi kriz yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet eder.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine işarettir.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, şansının yaver gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments