Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birisiyle evlenmek

Rüyada başka birisiyle evlenmek

Rüyada başka birisiyle evlenmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, olaylı günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız mevcut yaşamınıza mutluluk getirebilir.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek sevdiği birine hediye alacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin evlendiğini görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, takdir edileceği işler yapacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işaret eder.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet eder.

Rüyada başka bir erkekle evlendiğini görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini başka biriyle evlendiğini görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, aile içinde husumet gelişeceğine delalet eder.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine inanılır.

Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek başarı kaydedeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments