Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, rahatın ve konforun geleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine yorulur.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalettir.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, ev sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments