Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle içki içmek

Rüyada eşiyle içki içmek

Rüyada eşiyle içki içmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada eşiyle içki içmek gördüyseniz:

  • Ya da tebrik gerektiren durumlar oluşabilir.

Rüyada eşiyle içki içmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişeyle içki içmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada rakı içki içmek derde ve kedere düşeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle içki içmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmekten vazgeçmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişeden içki içmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, hayatının da zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadeh içki içmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada babasıyla içki içmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments