Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmekten vazgeçmek

Rüyada içki içmekten vazgeçmek

Rüyada içki içmekten vazgeçmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada içki içmekten vazgeçmek gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler.

Rüyada içki içmekten vazgeçmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada nişandan vazgeçmek maddi anlamda güçleneceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle evlenmekten vazgeçmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, devlete hizmet etmeye, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Rüyada yüksekten atlamaktan vazgeçmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini öldürmekten vazgeçmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet eder.

Rüyada atlamaktan vazgeçmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolculuğa çıkmaktan vazgeçmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işarettir.

Rüyada namaz kılmaktan vazgeçmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments