Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içki içmek

Rüyada rakı içki içmek

Rüyada rakı içki içmek ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, de rahatının yerine geleceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içki içmek gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Rüyada rakı içki içmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla rakı içmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide rakı içmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada rakı içmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada rakı şarap içmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşınla rakı içmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, kişinin yasa düşeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments