Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle içki içmek

Rüyada ölüyle içki içmek

Rüyada ölüyle içki içmek bebek sahibi olunacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, güç ve para kaybedeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölüyle içki içmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirirseniz pişman olmayacaksınız.

Rüyada ölüyle içki içmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, yaptığı işten çıkarılacağına yorulur.

Rüyada ölü biriyle içki içmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada viski içki içmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içmek pişman olmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki şişesinden içki içmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada babayla içki içmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalettir.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilmeden içki içmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments