Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişeden içki içmek

Rüyada şişeden içki içmek

Rüyada şişeden içki içmek kazancın az da olsa yitirileceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret eder.

Rüyada şişeden içki içmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Rüyada içki şişesinden içki içmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada şişeyle içki içmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada içki şişesinden su içmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişeden içki içmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine tabir olunur.

Rüyada boş içki şişesi görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada elinde içki şişesi görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işarettir.

Rüyada içki şişesi taşımak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada içki şişesi atmak eğitim hayatında başarıların artacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments