Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişeyle içki içmek

Rüyada şişeyle içki içmek

Rüyada şişeyle içki içmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, azalacağına inanılır.

Rüyada şişeyle içki içmek gördüyseniz:

  • Eğlencenin yanında dostlukların da olması, yaşamınıza büyük bir lezzet getirecek.

Rüyada şişeden içki içmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine tabir olunur.

Rüyada içki şişesinden içki içmek istemediği halde borçlanacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişeyle içki içmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki şişesinden su içmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş içki şişesi görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada içki şişesi taşımak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada elinde içki şişesi görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments