Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasıyla içki içmek

Rüyada babasıyla içki içmek

Rüyada babasıyla içki içmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine inanılır.

Rüyada babasıyla içki içmek gördüyseniz:

  • Hafif tatsız olarak değerlendirilebilecek olaylar veya belli belirsiz hareketler belli konularda bazı düzenlemeler ya da değişiklikler yapılması gerektiğinin göstergesi olabilir.

Rüyada babasıyla içki içmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine işarettir.

Rüyada babayla içki içmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı içki içmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada istemeden içki içmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ramazanda içki içmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir kadınla içki içmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz içki içmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölüyle içki içmek yollarını ayıracağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments