Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadeh içki içmek

Rüyada bir kadeh içki içmek

Rüyada bir kadeh içki içmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadeh içki içmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde istediğiniz kimsenin aklını çelebilecek yapıdasınız.

Rüyada bir kadeh içki içmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına inanılır.

Rüyada içki kadehi görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadehten su içmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadehle şarap içmek eşlerin boşanacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kadeh kırmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, bol para kazanacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kadeh görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın kadeh görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yeni bir ortama girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments