Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle düğün yapmak

Rüyada eşiyle düğün yapmak

Rüyada eşiyle düğün yapmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada eşiyle düğün yapmak gördüyseniz:

  • Siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz.

Rüyada eşiyle düğün yapmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle düğününü görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına işarettir.

Rüyada eşinin düğününü görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına yorulur.

Rüyada eski eşinin düğününü görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada düğün pastası yapmak uzun uzun dalıp gideceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızına düğün yapmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada düğün alışverişi yapmak maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments