Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına düğün yapmak

Rüyada kızına düğün yapmak

Rüyada kızına düğün yapmak hayatının alt üst olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızına düğün yapmak gördüyseniz:

  • Kullanmadığınız şeyleri satabilirsiniz.

Rüyada kızına düğün yapmak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Rüyada kızının düğün hazırlığını görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kızının düğününü görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli kızının düğününü görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, işinde zarar edeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kızının düğün yaptıgını görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının düğün görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına alamet eder.

Rüyada kızının düğünü olduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments