Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün pastası yapmak

Rüyada düğün pastası yapmak

Rüyada düğün pastası yapmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, imkânlarını kaybedeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün pastası yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersizlikleri veya kusurları olan kişileri yönlendirmemeniz hiç farkında olmadan kendiniz için güzel şeyler yapıyor olmanız anlamına gelebilir.

Rüyada düğün pastası yapmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün pasta yemek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün pastası almak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, adaletin geleceğine işarettir.

Rüyada düğünde pasta yemek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada düğün pastası görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Rüyada düğün pastası yemek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine delalet eder.

Rüyada düğün pastası kesmek tövbelerin amacına ulaşacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına yorulur.

Rüyada pasta kreması yapmak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments