Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle düğününü görmek

Rüyada eşiyle düğününü görmek

Rüyada eşiyle düğününü görmek şansın ve kısmetin açılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada eşiyle düğününü gördüyseniz:

  • Yapmanız, halletmeniz veya bitirmeniz gereken çok sayıda işiniz, planınız veya anlaşmanız var.

Rüyada eşiyle düğününü görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına inanılır.

Rüyada eşinin düğününü görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada eşiyle düğün yapmak ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinin düğününü görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada evde düğün yapmak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinle düğüne gitmek yeni çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada düğün eşyası görmek işlerinin bozulacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments