Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinin düğününü görmek

Rüyada eski eşinin düğününü görmek

Rüyada eski eşinin düğününü görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, hayırlı işlere imza atacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin düğününü gördüyseniz:

  • Sanki birilerinin sırtınızdan bir takım oyunlar çevirdiğini düşünüyorsunuz.

Rüyada eski eşinin düğününü görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine delalettir.

Rüyada eşinin düğününü görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada eşiyle düğün yapmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine inanılır.

Rüyada eşiyle düğününü görmek anne babaya müjde verileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin düğününü görmek o masumların bedduasını alacağına, dertlerin artacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments