Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin düğününü görmek

Rüyada eşinin düğününü görmek

Rüyada eşinin düğününü görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayallerinin yıkılacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin düğününü gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizden faydalanarak bazı konuları daha doğru yargılayabilirsiniz.

Rüyada eşinin düğününü görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza yorulur.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle düğününü görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, verilen emeklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada eşiyle düğün yapmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada eski eşinin düğününü görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada bir yakınının düğününü görmek güzel huylarını terk edeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına işarettir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek rütbenin yükseleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalettir.

Rüyada kendi düğününde ağlamak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments