Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün alışverişi yapmak

Rüyada düğün alışverişi yapmak

Rüyada düğün alışverişi yapmak kariyerinin yükseleceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, bol bol hayır duası alınacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Rüyada düğün alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden beklentilerinizi maddi konular üzerine oturtmamanızda fayda var.

Rüyada düğün alışverişi yapmak hayırlı bir yuva kuracağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine inanılır.

Rüyada düğün alışverişi görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün alışverişine çıkmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine işaret eder.

Rüyada manavdan alışveriş yapmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada alışverişi yapmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada söz alışverişi yapmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada bakkalda alışveriş yapmak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments