Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle düğüne gitmek

Rüyada eşiyle düğüne gitmek

Rüyada eşiyle düğüne gitmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, güzel bir evliliğe rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek geleceğinin de umut vadedeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eşinin düğününü görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle düğününü görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine inanılır.

Rüyada eşiyle düğün yapmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski eşinin düğününü görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabalarla düğüne gitmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin düğününe gitmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret eder.

Rüyada davetsiz düğüne gitmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments