Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esirlikten kurtulmak

Rüyada esirlikten kurtulmak

Rüyada esirlikten kurtulmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıların aşılacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada esirlikten kurtulmak gördüyseniz:

  • İşleri istediğiniz şekilde ele alırsanız maddi manevi mutluluk fırsatınız var.

Rüyada esirlikten kurtulmak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına yorulur.

Rüyada esir olmaktan kurtulmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada esir düşüp kurtulmak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada esir edilmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Rüyada esir tutulduğunu görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalettir.

Rüyada esir kalmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta esir düşmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına inanılır.

Rüyada savaşta esir olmak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments