Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta esir olmak

Rüyada savaşta esir olmak

Rüyada savaşta esir olmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, sözlerinden çıkmayacağına, işlerinizin bozulacağına yorulur.

Rüyada savaşta esir olmak gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Rüyada savaşta esir düşmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaşta esir olmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine inanılır.

Rüyada düşmana esir olmak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada esir olmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet eder.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada esir edilmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada esirlikten kaçmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına delalet eder.

Rüyada esir tutulmak işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments